Boutique Hotel Sterrenberg, De Houtzagerij,
De Waldhoorn, Mossel Events en Grand Cafe Kruller
slaan nogmaals de handen ineen.
Op zondag 13 december, 17 januari, 14 februari en 13 maart van 12.00 tot 16.00 uur organiseren zij ‘Proef Otterlo’. Alle vijf de restaurants serveren een amuse gerecht met als thema wild. U krijgt een wandelroute om vervolgens een 5-gangen ‘wild’ lunch te gebruiken gedurende een wandeling door het winterse Otterlo. De gerechten zijn €7.50 bij allen en voor de nodige vertier wordt gezorgd. Start en eindigen is bij de gelegenheid naar keuze.
Mossel Events
Wildsoep met paddenstoelen en een geroosterde krentensnee met een mousse van wildzwijnspate
De Houtzagerij
Fazant met champagnezuurkool en gevogeltejus
Grand Cafe Kruller
Zwijnsham met rode kool salade en bitterballen van wild
De Waldhoorn
Hertencarpaccio met eendenlever
Boutique Hotel Sterrenberg – Restaurant Timber
Rilette van eend met lavas, aardappelkaantjes en knolselderijsalade