Skip to main content

Boutique Hotel Sterrenberg, De Houtzagerij,

De Waldhoorn, Mossel Events en Grand Cafe Kruller

slaan nogmaals de handen ineen.

Op zondag 13 december, 17 januari, 14 februari en 13 maart van 12.00 tot 16.00 uur organiseren zij ‘Proef Otterlo’. Alle vijf de restaurants serveren een amuse gerecht met als thema wild. U krijgt een wandelroute om vervolgens een 5-gangen ‘wild’ lunch te gebruiken gedurende een wandeling door het winterse Otterlo. De gerechten zijn €7.50 bij allen en voor de nodige vertier wordt gezorgd. Start en eindigen is bij de gelegenheid naar keuze.

Mossel Events

Wildsoep met paddenstoelen en een geroosterde krentensnee met een mousse van wildzwijnspate

De Houtzagerij

Fazant met champagnezuurkool en gevogeltejus

Grand Cafe Kruller

Zwijnsham met rode kool salade en bitterballen van wild

De Waldhoorn

Hertencarpaccio met eendenlever

Boutique Hotel Sterrenberg – Restaurant Timber

Rilette van eend met lavas, aardappelkaantjes en knolselderijsalade

Download hier de Proef Otterlo Flyer

Liset

Leave a Reply

Renovatie & Verduurzaming
Momenteel zijn wij bezig met het renoveren en verduurzamen van een gedeelte van ons hotel. Deze werkzaamheden zijn volledig afgerond op donderdag 6 maart 2025. We richten ons op het verduurzamen van het hotel, zodat wij u in de toekomst nog duurzamer en comfortabeler kunnen ontvangen.

Ondanks de beperktere beschikbaarheid van onze hotelkamers gedurende deze periode, kunt u als hotelgast onbezorgd blijven genieten van al onze faciliteiten. Uw comfort en beleving staan ook tijdens deze periode op de eerste plaats.

We kijken er ontzettend naar uit om u bij ons te mogen ontvangen. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 0318-591228.